Cursuri de dicție și public speaking pentru copiii mici și mari

DESCOPERĂ-ȚI VOCEA !!!

În zilele noastre doar să ai note bune nu este suficient.  Un copil de succes va fi cel care va avea o VOCE. Să știe să se facă ascultat, să aibă un discurs convingător și să-și atragă de partea sa ascultătorii, fie ei profesori, prieteni sau chiar proprii părinți.

Avem nevoie de o generație care să știe să își susțină punctul de vedere cu convingere, căreia să nu îi fie frică să se facă auzită. Copiii noștri trebuie să învețe să gândească și în afara manualelor de multe ori obtuze, și a materiei greoaie. Cursul DESCOPERPĂ-ȚI VOCEA!  este exact despre acest lucru. Cum să căpătăm curaj să deschidem gura, știind că ne bazăm pe arme redutabile. O voce puternică și pătrunzătoare, o gândire clară și structurată, o cursivitate a ideilor, un limbaj facial și corporal convingător fără emoții sau trac. Copiii noștri pot fi învingători, atât în sala de clasă, la examene, în cercul de prieteni, sau mai târziu, într-o carieră de succes.

Tot mai des este întâlnit în mediul școlar fenomenul de bullying. Acest curs va ajuta atât pe copiii care fac parte din tabăra victimelor cât și pe cei ceilalți. Vor învăța să capete curaj, și ce presupune cu adevărat a avea curaj. Cum pot să se poarte frumos și civilizat, să își facă prieteni și să devină persoane plăcute, pe care oricine dorește să le asculte și să le fie aproape.

Cursul este structurat pe mai multe module:

  • Tehnici de dicție
  • Cum scăpăm de trac și emoții
  • Cum dezvoltăm limbajul corporal și facial
  • Cum dezvoltăm puterea de convingere și carisma
  • Cum realizăm o prezentare sau discurs care să atragă
  • Cum dezvoltăm inteligența emoțională

Vom învăța tehnici de discurs, de concentrare și relaxare. Fiecare curs va fi unul practic, în care fiecare cursant se va simți ca pe o scenă și va trebui să atragă atenția publicului asupra sa.

DESCOPERĂ-ȚI VOCEA!

DESCOPERĂ-ȚI PUTEREA CARE SE AFLĂ ÎNCĂ DE LA CELE MAI FRAGEDE VÂRSTE DOAR ÎN TINE!

Măsuri anti Covid 19

Dorim ca toți cei care ne trec pragul să se simtă în siguranță. De aceea în desfășurarea tuturor activităților clubului, sunt și trebuie respectate următoarele măsuri de prevenție.

  1. Adulții și copiii au acces în sediul Clubului doar dacă nu prezintă simptome specifice Covid 19. Avem rugămintea ca, înainte de aduce sau trimite copiii la cursuri, părinții să monitorizeze atent starea proprie de sănătate precum și pe cea a copiilor.
  2. Regulile de distanțare fizică (cca 1,5 m) sunt păstrate pe toată durata cursurilor.
  3. Clubul asigură prezența dezinfectanților de mâini și suprafețe, ce vor fi folosiți în mod corespunzător.
  4. Purtarea măștilor de protecție în timpul activităților clubului este obligatorie.

Rezerva un loc pentru tine si/sau copilul tau!

Contacteaza-ne acum!