DESPRE NOI

Avem copii suparati din cauza temelor nesfarsite, obositi de la prea multe ore petrecute in fata televizorului sau tabletei. Jocurile pe calculator nu i fac sa socializeze destul si nici sa lege prietenii. Scoala nu reuseste sa acopere toate nevoile copiilor nostri. Inteligenta emotionala nu se invata din carti . Ea are nevoie de experiente. Copiii nostri au nevoie sa si dezvolte armonios mintea cat si personalitatea.

Reusita in viata de cele mai multe ori este legata de cat de bine reusim sa relationam cu cei din jur. Cat de bine ne facem auziti, de curajul pe care l avem si increderea in fortele proprii. De cat de mult reusim sa empatizam cu cei din jurul nostru. Pana de curand acesti termeni nici nu faceau parte din vocabularul nostru , cu atat mai putin sa ne pese de ei. Dar acum ne dorim mai mult pentru copiii nostri . Si asta nu inseamna mai multe teme sau mai multe examene ci mai mult timp petrecut interactionand cu copiii de varsta lor, reusind sa se asculte , sa se joace intr un mod constructiv, dezvoltandu si in acelasi timp memoria, dictia, vocabularul,capacitatea de a se concentra si a asculta activ, expresivitatea verbala,faciala si corporala.

Dorinta de a iesi in fata , a se face auziti, pentru inceput pot incepe cu scena de teatru in cadrul spectacolelor noastre . Mai departe decizia le apartine doar lor.

La ARLECHINO copiii pot experimenta joaca de a actorii in cadrul pieselor de teatru , muzica in cadrul atelierelor de canto, pian si chitara.

      Va asteptam sa ne treceti pragul si restul.. e poveste !!!!

 • CURSURI SUSTINUTE PANA IN PREZENT

  Scoala a luat fiinta in anul 2011. De atunci, am initiat in tainele actoriei si ale muzicii  8 generatii de copii cu varsta intre 4 si 16 ani.

 • PESTE 150 DE COPII CURSANTI

  In prezent in scoala functioneaza grupe de teatru impartite pe varste, si se tin studii chitara pian si canto, de de luni pana sambata, in fiecare saptamana.

 • SPATIU MODERN DE PREGATIRE

  Scoala are 3 Sali de curs luminoase si spatioase, dotate cu recuzita de teatru, echipamente moderne pentru studiul muzicii, si aer conditionat.

 • PESTE 20 DE SPECTACOLE SUSTINUTE

  Am pus in scena cu entuziasm lucrari din literatura universala (Shakespeare, Moliere, Goldoni) si din dramaturgia nationala (Caragiale, Ion Baiesu, Mihail Sebastian)

0
LITTLE PEOPLE
0
TEACHERS
0
ACTIVITIES
0
HAPPY PARENTS

OUR PARTNERS