CURSURI ACTORIE ADULTI

CURSURI DE RELAXARE

DESCOPERA VEDETA DIN TINE!

Un nou si revolutionar mod de a scapa de stresul cotidian care a devenit din ce in ce mai acut. Daca preferati sa va relaxati prin joc si nu sa transpirati la sala de sport noi va oferim cele mai inovatoare metode de a va simti din nou bine cu voi insiva. Impreuna vom descoperi cum se relaxeaza si cum isi recapata calmul si stapanirea de sine: actorii, dansatorii inainte de a pasi pe scena. Vom imprumuta din tehnica lor si astfel vom ajunge sa avem o prestatie cat mai buna atat la locul de munca cat si in sanul familiei.Cursul dureaza 3 luni, o sedinta pe saptamana a 2 ore sedinta.

Cursul cuprinse: dictie, suprimarea emotiilor, expresivitate corporala si faciala prin exercitii de mimica si gestica(limbajul corpului), dezvoltarea imaginatiei si a inteligentei emotionale. Fie ca aveti sau nu dorinta de a deveni actori profesionisti , de a lungul celor trei luni de cursuri veti reusi sa va insusiti toate „armele” pe care le poseda si un actor profesionist. Toate aceste calitati va vor face mai sigur pe sine ceea ce va duce la o imbunatatire a vietii sociale si familiale.

Măsuri anti Covid 19

Dorim ca toți cei care ne trec pragul să se simtă în siguranță. De aceea în desfășurarea tuturor activităților clubului, sunt și trebuie respectate următoarele măsuri de prevenție.

  1. Adulții și copiii au acces în sediul Clubului doar dacă nu prezintă simptome specifice Covid 19. Avem rugămintea ca, înainte de aduce sau trimite copiii la cursuri, părinții să monitorizeze atent starea proprie de sănătate precum și pe cea a copiilor.
  2. Regulile de distanțare fizică (cca 1,5 m) sunt păstrate pe toată durata cursurilor.
  3. Clubul asigură prezența dezinfectanților de mâini și suprafețe, ce vor fi folosiți în mod corespunzător.
  4. Purtarea măștilor de protecție în timpul activităților clubului este obligatorie.

Rezerva-ti un loc!

Contacteaza-ne acum!